El San Cristóbal guanya el conjunt reusenc per 2-1

Imatge de l'encontre entre el San Cristóbal i el Reus FC Reddis Imatge de l'encontre entre el San Cristóbal i el Reus FC Reddis JORDI GARCIA
Esports Jordi Garcia- Reus Digital
Dilluns, 11 Març 2024 08:26

El Reus FC Reddis ha perdut aquest diumenge una bona oportunitat d’afermar-se a la zona de promoció d'ascens, després de perdre el camp del San Cristóbal per 2 gols a 1.

Els primers minuts de partit han estat força igualats, amb algunes aproximacions de perill, però sense clares ocasions de gol en cap porteria. Al minut 26, el San Cristóbal ha inaugurat al marcador quan Ivan Caballud ha rematat de cap una falta servida des de la frontal de l'àrea. El gol en contra obligava una reacció dels reusencs, però no s’ha produït. Ha estat el San Cristóbal que hi ha posat setge a la porteria del Reus FC Reddis, que no ha sabut imprimir el caràcter necessari per dominar la resta de la primera part

El domini local ha tingut una nova recompensa en gol al minut 37. Un xut des de la frontal de l'àrea molt ajustat al pal de Martínez ha significat el segon gol del San Cristóbal. El gol deixava molt complicat el partit per als visitants.

La segona part ha començat amb el domini dels jugadors de Marc Carrasco, que volien remuntar el resultat i esborrar la imatge oferta en la primera part. El gol reusenc ha arribat ben aviat, al minut 54, obra de Martínez, que ha definit un contraatac molt ben portat pels reusencs. El resultat de 2-1 donava esperances al Reus FC Reddis de remuntar el partit.

El domini roig-i-negre ha continuat durant tota la segona part, però el joc de contacte i brusc dels locals ha dificultat molt la feina dels jugadors de Marc Carrasco a l'hora de donar fluïdesa al joc.

Les esperances s’han esvaït pràcticament del tot quan al minut 77, Xavi Molina ha rebut de manera injusta la segona targeta groga i ha deixat els reusencs amb deu jugadors sobre el terreny de joc. Els últims minuts s’han caracteritzat per les faltes i les interrupcions, fent que el partit s’acabés favorable als terrassencs.

El pròxim diumenge, el Reus FC Reddis rep a casa el Badalona.