Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria de mèrit de la Pobla al camp de l'Escala (0-1)

Joan Torrents ha transformat un gol de penal, al minut 6, en un partit on també ha destacat l'actuació del porter Gerard Font

Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren el gol de penal de Joan Torrents Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren el gol de penal de Joan Torrents GUILLEM PASANO
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Març 2024 15:22

El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit aquest diumenge al migdia tres punts molt importants al difícil camp del Nou Miramar de L'Escala (0-1).

Durant els primers vint minuts de joc, la Pobla ha generat arribades perilloses a l'àrea local. El gol del filial grana arribava al minut 6, gràcies a un penal transformat per Joan Torrents, que ha enganyat al porter del FC L'Escala (0-1).

En el darrer tram de partit, la Pobla ha gaudti de més d'una ocasió per ampliar el marcador, mentre que les poques arribades clares dels locals han estat ben neutralitzades per Gerard Font, com el xut de Xumetra dins de l'àrea visitant. Amb l'avantatge dels pobletans s'arribava al descans (0-1).

La segona part ha estat molt equilibrada entre ambdós equips, amb alternatives i aproximacions, però sense definició, per part dels dos conjunts. Una de les ocasions més clares de l'Escala ha arribat al minut 66, amb un xut exterior ben dirigit des de l'exterior que ha obligat a Gerard Font a tornar a fer una aturada de mèrit. Al 88', un u contra u de Teo no ha acabat culminant per una possible empenta del porter visitant sobre el davanter pobletà. El partit finalitzava i la Pobla s'emportava els tres punts (0-1).

A falta de completar aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa onzè a la classificació del Grup V de la Tercera Federación, amb 31 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: