Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Virginias signa un partit perfecte i guanya clarament el Liceo (4-0)

Dos gols marcats a cadascuna de les parts fan vibrar a una afició entregada amb el conjunt de Jordi Garcia

Imatge del partit Reus Deportiu Virginias - Deportivo Liceo jugat aquest dissabte al Palau d'Esports Imatge del partit Reus Deportiu Virginias - Deportivo Liceo jugat aquest dissabte al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Dissabte, 06 abril 2024 19:39

Quan només resta un mes per acabar el campionat regular de l’OK Lliga, encara hi ha moltes coses per decidir. En aquests trenta dies es jugaran les 4 últimes jornades que decidiran els dos equips que baixaran de categoria, els dos que es jugaran el play-out, i els 8 que lluitaran pel títol.

L’objectiu del Reus Deportiu Virginias és finalitzar entre els quatre primers, per poder tenir el factor pista favorable als encreuaments del play-off pel títol. El primer escull dels de Jordi Garcia ha estat la visita del Deportivo Liceo aquest dissabte a la tarda al Palau d'Esports. Els roig-i-negres han fet avui un partit per emmarcar i s'han imposat als gallecs per un clar 4 a 0.

El Liceo va tenir un inici de lliga irregular que els va deixar fora de la Copa del Rei, però en aquesta segona volta ha pogut remuntar fins a arribar al tercer lloc de la classificació. El conjunt gallec es presentava avui a Reus amb la moral molt alta, ja que ha guanyat els 7 últims partits de lliga, però sobretot després de ser l’únic equip capaç de derrotar, a l’OK Lliga, un Barça intractable fins a la passada jornada, mentre que els de Jordi Garcia venien de rebre una dolorosa derrota a la pista del Sant Just.

Tot i això, el Reus-Liceo és un partit diferent i l’emoció sobre la pista està sempre assegurada. El duel d’aquest dissabte no ha estat una excepció i, des del xiulet inicial, les hostilitats han començat amb topades i tensió entre jugadors. Al final, tot s’ha desenvolupat amb normalitat i el triomf ha estat del Reus Deportiu.

Sergi Aragonès reapareix davant l'afició amb un doblet 

La “Bombonera” reusenca, que tornava ha acollir un partit de l’OK Lliga després de 34 dies des de l’últim encontre, ha volgut ser l’escenari dels partits importants, animant als jugadors roig-i-negres des del xiulet inicial. I és que el partit, tal com s’esperava, ha estat molt elèctric des del principi. Les oportunitats se succeïen a una i a l’altra porteria. Fruit d’aquest ritme alt, ha arribat el primer gol. Sergi Aragonès, que reapareixia davant l’afició reusenca, s’ha plantat dins l’àrea dels corunyesos i, després d’un primer intent, ha aprofitat el rebot per fer l’1 a 0, sense que Martí Serra pogués evitar-ho. Només s’han jugat 5 minuts i els de Jordi Garcia ja havien fet el més difícil

Els reusencs han continuat amb una defensa molt sòlida evitant qualsevol reacció dels gallecs. La distància s’ha pogut ampliar 3 minuts més tard, però ho ha evitat el pal de la porteria defensada per un Martí Serra que ha hagut de multiplicar-se davant l’empenta roig-i-negre. Els de Juan Copa han buscat l’empat amb xuts des de la mitjana distància que, un Càndid Ballart molt segur ha pogut evitar. Qui si que ha trobat el camí del gol ha estat el xilè del Reus Deportiu, Diego Rojas qui, amb un fort xut que ha trobat l’escaire esquerra, ha ampliat la distància al marcador amb el 2 a 0, a 6 minuts i mig per arribar al descans.

Uns instants després ha estat Marc Julià qui ha tingut l’oportunitat per fer el 3 a 0 amb una falta directa on, primer l’escaire i posteriorment Martí Serra, ha pogut allunyar de l’àrea del Liceo. La intensitat ha continuat sobre la pista i algunes de les decisions dels àrbitres del partit, han estat molt protestades pels jugadors gallecs. La primera meitat ha finalitzat amb l’avantatge de dos gols pels de Jordi Garcia.

L’emoció ha continuat al segon temps i els dos equips, amb un joc directe, han continuat buscant, sense sort, la porteria rival. Pablo Cancela no ha pogut amb un Ballart qui, amb una aturada acrobàtica ha evitat el gol, quan s’han jugat 8 minuts de la represa. Pocs instant després, Tomás Pereira tampoc ha pogut amb el porter de Manlleu en el llançament de la falta directa posterior a la desena dels reusencs. Per la seva banda, Martí Casas, un minut més tard, tampoc ha aprofitat la directa del Reus, enviant la bola al pal de la porteria gallega.

Amb un partit calent sobre la pista, aquesta escalfor s’ha contagiat a les grades, que han protestat algunes de les decisions dels àrbitres. Fins que aquestes protestes s’han convertit en un esclat d’alegria quan, Sergi Aragonès ha recuperat una bola, a pista pròpia, i s’ha plantat sol davant un Martí Serra que ha vist com la bola entrava per sota i feia pujar el 3 a 0 a l’electrònic. Un marcador que, pràcticament sentenciava el partit.

Diego Rojas hauria pogut augmentar l'avantatge quan el Liceo ha fet la seva desena falta, però la seva falta directa ha sortit desviada. En els últims minuts, els jugadors del Reus han fet córrer el cronòmetre, amb llargues possessions.

Martí Casas sentencia

Però faltava la cirereta del pastís por coronar un partit perfecte i Martí Casas, amb una genialitat, ha estat l’encarregat de posar-la amb el 4 a 0 definitiu.

Amb aquest triomf, els de Jordi Garcia continuen vius a la lluita per ser un dels quatre primers classificats. Ara, els roig-i-negres, després de l’aturada d’una setmana, hauran de certificar-ho jugant contra Caldes, Lleida i Girona, 3 equips que s’estan jugant seguir la pròxima temporada a l’OK Lliga. La pròxima setmana no hi haurà jornada de lliga degut a la celebració de la Final a 4 de la Copa WSE a Igualada

FITXA DEL PARTIT

Reus Deportiu Virginias (4): Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Maxi Oruste, Marc Julià i Diego Rojas.

Deportivo Liceo (0): Martí Serra, Sito Ricart, César Carballeira, “Dava” Torres .i Fabrizio Ciocale

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Oriol Garriga.

Gols: 1-0 Sergi Aragonès (5'); 2-0, Diego Rojas (19'); 3-0 Sergi Aragonès (44'); 4-0 Martí Casas (49').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: