Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CBT s'acomiada de la LEB Plata amb una victòria a domicili

Els tarragonins s'han imposat per 77 a 82 a l'Horta Godella

Imatge del partit disputat aquest dissabte entre Horta Godella i CBT Imatge del partit disputat aquest dissabte entre Horta Godella i CBT CBT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 07 abril 2024 13:55

L'Ibersol CBT ha finalitzat la temporada a LEB Plata amb una victòria a la pista de l'Horta Godella per 77 a 82. Els tarragonins jugaran la temporada vinent a la Lliga EBA.

El partit ha estat molt igualat. El CBT ha sortit endollat i ha tancat el primer quart amb avantatge (20-28). Al sgon període, els locals han reaccionat i han pogut donar la volta al marcador abans d'anar al descans (37-36). Al final del tercer parcial, l'electrònic reflectia la igualtat viscuda en el parquet (52-52). Però els tarragonins s'han mostrat més encertats en els darrers minuts i s'han acabat emportant la victòria (77-82).

El CBT acaba la temporada en el tretzè lloc de la classificació de la LEB Plata "Est", amb un balanç de 9 victòries i 17 derrotes. Els tarragonins no han pogut evitar el descens directe i jugaran la pròxima temporada a la Lliga EBA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: