Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Unió Rugby Sud es classifica per la Final de 4a Catalana S16

El combinat accedeix a l’última ronda després de superar al Sitges “B” per 76 a 22

Imatge del partit de semifinal entre l'Unió Rugby Sud i el Rugby Sitges "B" Imatge del partit de semifinal entre l'Unió Rugby Sud i el Rugby Sitges "B" UNIÓ RUGBY SUD
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 08 abril 2024 10:37

El combinat de la Unió Rugby Sud ha guanyat la semifinal disputada aquest diumenge a Salou per 76 a 22 davant Rugby Sitges "B". Tot i la superioritat prevista, l'equip ha sortit molt fort des d'un començament amb 3 assajos que han posat distància de seguretat.

El Sitges ha reaccionat i també ha arribat a la zona d'assaig local en algunes ocasions però la Unió no ha baixst el ritme de joc i la distància en el marcador ha seguit augmentant poc a poc.

El pròxim cap de setmana l'equip es desplaçarà fins La Foixarda, a la muntanya de Montjuïc de Barcelona, per disputar la final davant els locals BUC.

Fitxa tècnica

Per la UNIÓ han jugat: Álex, Tomy (c), Yuri, Toma, Muntsa, Santi, Tomie, Othman, Aleix, Juan, Hugo, Víctor (SALOU); Yuyito, Carmen, Judit (CALAFELL); Dani i Adam (TAUS AMPOSTA).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: