La Pobla confirma la permanència una setmana abans del final de campionat

El filial grana s'imposa a la UE Castelldefels per 2 a 0 en l'últim partit disputat al Municipal

Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren un dels gols marcats en l'últim partit a casa Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren un dels gols marcats en l'últim partit a casa GUILLEM PASANO
Diumenge, 05 Mai 2024 18:47

El CF Pobla de Mafumet ha confirmat avui la seva permanència al Grup V de la Tercera Federación gràcies a la victòria aconseguida davant la UE Castelldefels (2-0).

El partit d'avui, amb l'entrada gratuïta, era l'últim de la temporada que la Pobla disputava al Municipal. El filial grana ha fet una gran primera meitat i ha disposat de diverses ocasions per marcar. El primer gol del partit ha arribat, al minut 35, obra de Barragán, que ha culminat una bona jugada col·lectiva (1-0). Amb aquest marcador s'arribaria al descans.

La Pobla ha deixat sentenciat el partit, al minut 48, quan una paret entre Barragán i Grabulosa ha deixat aquest darrer sol en un u contra u davant el porter, i la seva rematada ha fet pujar el 2 a 0. El filial grana ha tingut encara alguna ocasió més per ampliar l'avantatge però, finalment, el marcador no s'ho mogut.

Després de la penúltima jornada, el CF Pobla de Mafumet es manté en la quinzena posició, amb 38 punts, a cinc de les places de descens. En la darrera jornada, el filial grana visitarà la Feixa Llarga per enfrontar-se a l'Hospitalet.