El CP Calafell perd contra el Rivas i acaba cinquè a l'OK Lliga

Els del Baix Penedès jugaran els quarts de final pel títol contra el Reus Deportiu, amb el factor pista en contra

El CP Calafell ha finalitzat el campionat regular de lliga a la cinquena posició El CP Calafell ha finalitzat el campionat regular de lliga a la cinquena posició CP CALAFELL
Diumenge, 05 Mai 2024 19:16

El CP Calafell ha caigut aquest migdia a Madrid contra el Rivas (2-1) en la darrera jornada regular de la Parlem OK Lliga. Els verds finalitzaran el campionat en la cinquena posició i es jugaran els quartts de final pel títol de lliga davant el Reus Deportiu que, com a quart classificat, tindrà el factor pista a favor.

En el partit d'avui, el Rivas s'ha ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Sergio Martín (1-0). La resposta del CP Calafell ha arribat dos minuts més tard, amb un penal transforamt per Sergio Miras que significava el gol de l'empat (1-1). Amb aquest marcador s'arribaria al descans.

La segona meitat ha continuat molt igualada i amb alternatives a ambdues porteries. Al minut 42, Arnau Xaus hauria pogut aprofitar la desena falta dels madrilenys per avançar als verds, però ha errat el llançament de la seva falta directa. I tant sols un minut després, Álex Joseph de Rueda anotava pel Rivas el que seria el gol de la vicòria del conjunt local (2-1).

El CP Calafell finalitza el campionat regular de lliga, cinquè classificat, amb 38 punts, darrera del Reus Deportiu (4t, 42 punts) i per davant del CP Voltregà (6è, 37 punts)