Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou acollirà el primer Campus d'Handbol Enric Masip

L'esdeveniment, adreçat a nenes i nens d'entre 8 a 17 anys, se celebrarà de l'1 al 6 de juliol al pavelló Ponent

Presentació del primer Campus d'Handbol Enric Masip Presentació del primer Campus d'Handbol Enric Masip AJUNTAMENT DE SALOU
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2024 07:41

Salou es prepara per acollir el primer Campus d'Handbol Enric Masip, que se celebrarà de l'1 al 6 de juliol al pavelló Ponent. El campus s'ha donat a conèixer aquest dimecres durant una roda de premsa que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Salou, Pere Granados; l'exjugador d'handbol del Barça Enric Masip, director del Campus; Laura Molero, presidenta del Club Handbol Salou i el regidor d'Esports, Yeray Moreno.

Aquest esdeveniment, destinat a nenes i nens d'entre 8 a 17 anys, serà un campus diürn que promet no només formació tècnica esportiva, sinó també molt d'entreteniment i companyonia.

El campus

Durant els sis dies del campus, amb un horari de les 9 a les 18 h, les persones que hi participen gaudiran d'una varietat d'activitats que inclouen entrenaments especialitzats, partits, xerrades tècniques, a més de sortejos, regals i moltes sorpreses preparades per l'organització, amb la intenció que la canalla s'ho passi d'allò més bé practicant esport. A més, per a moments de relax i diversió, s'oferirà un espai d'oci amb jocs i accés a piscina.

Enric Masip ha dit que aquests campus serveixen per millorar la qualitat de l'aprenentatge i està convençut que serà "un gran campus", on es combinarà diversió i formació. Ha afegit que Salou és un municipi que està preparat per acollir aquest tipus d'activitats.

Dinar de cloenda

El campus culminarà amb un dinar de cloenda el dissabte, 6 de juliol, un esdeveniment especial on les famílies estan convidades a unir-se i celebrar els èxits dels joves esportistes.

Aquesta iniciativa busca que Salou esdevingui una ciutat de referència en el món de l’handbol, creant, així, un vincle fort entre l'esport i la comunitat.

Amb el I Campus de Handbol Enric Masip, Salou reafirma el seu compromís amb l'esport i l'activitat juvenil, promovent no només l'habilitat esportiva sinó també valors com el treball en equip, la disciplina i la diversió sana.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància del campus per la seva aposta clara pel foment de l'esport, la tecnificació i l'empoderament de la dona en matèria esportiva. Ha tingut paraules de felicitació pel Club de Handbol de Salou i ha posat en valor l'esport base. A més, ha recordat que l'esport és també una de les apostes per a la desestacionalització turística del municipi.

La presidenta del Club Handbol de Salou, Laura Molero, ha dit que l'entitat treballa de valent perquè el handbol sigui una referència a la zona i on la dona tingui un paper preponderant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: