Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gairebé 380 participants a la III Cursa Trail de Tarragona

La prova arrencarà aquest diumenge 11 de maig, a les 8.30 h, des de la platja Arrabassada

Imatge d'altres edicions de la Cursa Trail a Tarragona Imatge d'altres edicions de la Cursa Trail a Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 10 Mai 2024 16:51

La tercera edició de la Trail Tarragona arribarà aquest diumenge 12 de maig amb un total de 379 persones inscrites. És la cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco; i arrencarà a les 8.30 h des de la platja de l’Arrabassada.

La Trail oferirà dos circuits amb sortida i arribada a la platja de l’Arrabassada. La cursa llarga té un itinerari de poc més de 19 quilòmetres i recorre espais com el Fortí dels Ermitans, els masos Veciana, Sorder, Cosidor i Mèdol; la muntanya de Sant Simplici i les platges dels Capellans i la Savinosa. La cursa curta, que també es pot fer caminant, és d'11,8 quilòmetres i també recorre, entre altres indrets, el Fortí dels Ermitans i les platges dels Capellans i de la Savinosa.

L'esdeveniment compta amb cinc categories: Júnior masculí i femení (entre 16 i 17 anys); Sub-23 masculí i femení (entre 18 a 22 anys); Sènior masculí i femení (entre 23 i 40 anys); Veterà masculí i femení (entre 41 i 50 anys); i Màster masculí i femení (a partir de 51 anys).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: