Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clos Galena rep l'European Award 2023 al Ritz de París

El celler del Priorat ha estat premiat a la categoria "Celler de l'Any"

Merche Dalmau, propietària de Clos Galena, amb el premi rebut Merche Dalmau, propietària de Clos Galena, amb el premi rebut CLOS GALENA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2023 21:29

El celler del Priorat Clos Galena ha rebut a l'Hotel Ritz de París el premi The European Award 2023 a la categoria "Celler de l'Any".

La cerimònia de lliurament de premis es va celebrar el 29 de novembre al Saló Vendôme del Ritz, on va acudir la propietària del celler, Merche Dalmau, per recollir el guardó. En el seu discurs d'agraïment, Dalmau va agrair la feina del seu equip i va dedicar el premi a les filles i als pares. “Aquest premi és una evidència que els somnis es fan realitat”, deia emocionada la propietària.

El celler Clos Galena s'erigeix com un testimoni viu de la dedicació i passió de la família Pérez i Dalmau, que han convertit aquest celler del Priorat en el projecte de les seves vides. Miguel Pérez i Merche Dalmau, els fundadors, van materialitzar el seu somni a finals dels anys 90 en construir un celler sostenible i ecològic a El Molar, dins de la prestigiosa D.O.Q. Priorat,

Exportant al voltant del 70% de la seva producció a més de trenta països, Clos Galena ha consolidat la seva presència a mercats asiàtics emergents com la Xina, Hong Kong, el Japó i Taiwan. Amb 30 hectàrees al Priorat, el celler segueix sent un referent a la regió i més enllà.

La tercera edició dels European Awards, organitzats pel Professional and Business Excellence Institute ha reconegut la trajectòria del celler, així com la qualitat dels vins i la forta aposta per la sostenibilitat. Aquests premis neixen amb el propòsit de reunir professionals i empreses de diferents sectors que operen a nivell europeu, promovent l'excel·lència i el coneixement a través de l'ensenyament, la investigació i la creació de xarxes proactives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: