Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els participants a la Ganxet Pintxo 2024 es fan la foto de família

La ruta de tapes de Reus s’iniciarà aquest dijous 9 de maig, amb la inauguració oficial a l’Espai Llotja, a partir de les 20 h

La foto de família de la 'Ganxet Pintxo 2024' s’ha fet aquest matí a la plaça de Prim de Reus La foto de família de la 'Ganxet Pintxo 2024' s’ha fet aquest matí a la plaça de Prim de Reus CAMBRA DE REUS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Mai 2024 13:54

Com ja és tradició abans d'iniciar-se la Ganxet Pintxo de Reus, aquest matí s’ha fet la foto de família dels establiments participants en l’edició d’enguany. La instantània, que s’ha fet a la plaça de Prim, ha comptat amb la presència dels restauradors; l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó; el president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora; el coordinador de la ruta de tapes, Jaume Batista, i el representant de Damm, Òscar Mas.

La foto s’ha realitzat tan sols un dia abans de l’inici de la ruta de tapes de Reus, que s’inaugurarà a l’Espai Llotja aquest dijous 9 de maig, a partir de les 20 hores.

Les tapes de la ruta, que arriba a la 23ena edició, tindran un preu de 4 euros i també inclouran, com és habitual, el quinto o la canya Estrella Damm. En total hi participen 33 establiments.

La Ganxet Pintxo Primavera 2024 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: