Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat licita la redacció del projecte per ampliar la depuradora de Marçà

El pressupost supera els 104.500 euros i es podran presentar ofertes fins el 26 de gener

Imatge d'arxiu de la depuradora de Marçà Imatge d'arxiu de la depuradora de Marçà CEDIDA
Medi Ambient ACN
Dijous, 04 Gener 2024 15:14

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha licitat la redacció del projecte per ampliar i millorar el funcionament de la depuradora de Marçà (Priorat). El pressupost de licitació supera els 104.500 euros i les empreses interessades podran presentar ofertes fins el 26 de gener. La planta pot actualment tractar 140 metres cúbics diaris, equivalent a una població de 933 habitants. L'aigua tractada s'aboca a la riera de Marçà, pertanyent a la conca de l'Ebre. El projecte que es licita, segons l'ACA, s’haurà de concentrar en el disseny, la descripció i la valoració de les obres necessàries per a l’ampliació i remodelació, establint les noves bases de disseny en base a la població futura a tractar i tenint en compte les dades actuals d’explotació.

En el marc del projecte es durà a terme una diagnosi del funcionament de la planta actual, i d'acord amb les noves dades de disseny, s'establiran les actuacions a portar a terme per l'ampliació i remodelació de de la depuradora. També haurà de preveure que durant la fase d'obres es garanteixi el normal funcionament de la planta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: