Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gepec nega que el Priorat necessiti aigua de l'Ebre i denuncia la mala gestió de la Generalitat

Els ecologistes afirmen que la comarca exporta 7 hm3 anuals mentre que el projecte preveu portar-ne 4

El president del GEPEC-EdC, Xavi Jiménez, i Andreu Escolà, delegat d'aigua del grup ecologista, subjectant una placa reivindicativa que reprodueix l'original del pantà de Riudecanyes El president del GEPEC-EdC, Xavi Jiménez, i Andreu Escolà, delegat d'aigua del grup ecologista, subjectant una placa reivindicativa que reprodueix l'original del pantà de Riudecanyes ELOI TOST - MAR ROVIRA / ACN
Medi Ambient ACN
Dimarts, 16 Gener 2024 14:29

El Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya (Gepec-EdC) ha negat aquest dimarts que el Priorat necessiti aigua de l'Ebre i ha denunciat la mala gestió del recurs que en fa la Generalitat, juntament amb la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes (CRPR).

Segons han exposat els membres de l'entitat, el Priorat exporta anualment 7 hectòmetres cúbics (hm3) d'aigua a altres comarques -6 al Baix Camp i 1 a la Ribera d'Ebre-, mentre que el projecte presentat pel Departament d'Acció Climàtica preveu portar-ne 4 hm3.

Amb tot, sí que han considerat "justificat" que arribi aigua del riu a l'embassament dels Guiamets per fer reg de suport a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: