Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MNAT organitza visites teatralitzades i narrades per personatges de l'època romana per Sant Magí

Les activitats programades pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) tindran lloc els dies 17 i 18 d'agost

Els dies 17 i 18 d’agost, a les 10.30 h, també es duran a terme les visites comentades ‘Del Fòrum al Teatre’ Els dies 17 i 18 d’agost, a les 10.30 h, també es duran a terme les visites comentades ‘Del Fòrum al Teatre’ MNAT
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 16 Agost 2019 17:41

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza un seguit d’activitats per gaudir del patrimoni cultural, amb motiu de les Festes de Sant Magí, entre les quals es poden trobar visites teatralitzades, visites guiades i jornada de portes obertes.
 
'Tiberius, comerciant del Mar Nostrum'

Així, els dies 17 i 18 d’agost, es durà a terme la visita teatralitzada ‘Tiberius, comerciant del Mare Nostrum’.Una activitat organitzada pel MNAT i el Museu del Port de Tarragona, en la qual el comerciant de Tàrraco, Tiberius Claudius Amiantu, explicarà de primera mà i de manera distesa com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum.

Tiberius comerciant

La visita s’inicia al Tinglado 4 i continua al Museu del Port, on finalitza amb una degustació de vi elaborat a la manera romana. La visita d'aquest dissabte 17 d’agost es realitza en castellà, i la del dia 18 en català, a les 12h. És una activitat gratuïta amb reserva prèvia, que es pot fer al telèfon 977 25 15 15 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 
‘Del Fòrum al Teatre’

Els dies 17 i 18 d’agost, a les 10.30 h, també es duran a terme les visites comentades ‘Del Fòrum al Teatre’. Una activitat organitzada pel MNAT i el Museu d’Història de Tarragona, on es podrà conèixer com era la vida a l'antiga Tàrraco visitant el Fòrum de la Colònia, on es realitzaven les activitats econòmiques, polítiques i religioses de la ciutat i es podien contemplar les representacions dels seus ciutadans il·lustres. Es finalitzarà al teatre, un dels edificis d’espectacles on confluïa oci i negoci i on queda reflectit com d’important era Tàrraco dins de l’organització de l’Imperi. Es tracta d’una activitat gratuïta amb reserva prèvia que es pot fer al  977 22 54 94 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalment, el diumenge 18 d’agost, el MNAT ofereix una jornada de portes obertes al Tinglado 4, on es podrà visitar l’exposició TARRACO / MNAT, i al Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, que es podran visitar gratuïtament en horari de 10 a 14 h.

Per a més informació es pot consultar la web https://www.mnat.cat/activitats/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: