Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quaranta platges guardonades amb la Bandera Blava a la costa del Camp de Tarragona i el Penedès

L’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i Sitges, són les poblacions amb més banderes blaves

Cambrils ha revalidat les quatre Banderes Blaves que acrediten la qualitat de les seves platges Cambrils ha revalidat les quatre Banderes Blaves que acrediten la qualitat de les seves platges AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Turisme ACN
Dimecres, 08 Mai 2024 07:22

Un total de 95 platges i 23 ports de Catalunya han aconseguit aquest any el distintiu Bandera Blava que atorga la Fundació per a l'Educació Mediambiental (FEE per les sigles en anglès). En tots dos casos es tracta d'una platja i un port menys que l'any passat. L'etiqueta reconeix internacionalment la qualitat i els serveis dels indrets distingits.

Un total de 27 de les platges reconegudes amb la bandera estan ubicades a la demarcació de Girona, 20 a la de Barcelona, 22 al Penedès, 18 a la del Camp de Tarragona i 8 a les Terres de l'Ebre. Dels ports n'hi ha 9 de la zona de Girona, 7 de la de Barcelona i 7 més de la de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Pel que fa a les platges del Penedès, se n’inclouen de la comarca del Garraf i del Baix Penedès, sent Sitges el municipi que n’aglutina més.

Les del Camp deTarragona estan situades al Tarragonès i el Baix Camp. L’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, són les poblacions amb més banderes blaves.

Per últim, les de les Terres de l'Ebre es concentren al Baix Ebre i el Montsià i el poble amb més platges distingides és l’Ametlla de Mar.

Aquest guardó reconegut a escala internacional que s’atorga en 47 països dels cinc continents, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

Així mateix, la qualitat de l’aigua de bany ha d’haver obtingut la classificació Excel·lent que estableix la Directiva 2006/7/CE que regula la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: