Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Potenciaran la ruta entre Vinyols i Els Arcs i el Parc Samà

L'Ajuntament i el Parc signen un conveni per a la promoció cultural i turística, que contempla l'impuls d'activitats i descomptes per als veïns

Arnau Guasch, alcalde de Vinyols i els Arcs, i Francisco Javier Castillo, conseller delegat del Jardí Històric, han signat un conveni Arnau Guasch, alcalde de Vinyols i els Arcs, i Francisco Javier Castillo, conseller delegat del Jardí Històric, han signat un conveni PARC SAMÀ
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2024 18:36

L'Ajuntament de Vinyols i els Arcs i el Parc Samà han signat un conveni de col·laboració en diferents àmbits per tal de donar-se promoció mútua a nivell social, cultural i turístic.

El conveni contempla l'impuls d'activitats de caràcter cultural, d'educació ambiental i turístiques per tal que els habitants del municipi estrenyin i enforteixin el vincle amb aquest parc. Per exemple, com a primera fita, es preveu potenciar la ruta entre el Parc i el municipi, un agradable i suau passeig d'1,7 quilòmetres per camins entre cultius típics mediterranis.

Arnau Guasch, alcalde de Vinyols i els Arcs, i Francisco Javier Castillo, conseller delegat del Jardí Històric, han formalitzat la signatura d'aquest acord "que engloba beneficis i atractius per a les veïnes i veïns del municipi, així com uns compromisos per part de l'Ajuntament per fer d'aquesta joia un espai de referència per als habitants de Vinyols i els Arcs", ha destacat Guasch.

Com a primer avantatge, fruit d'aquesta línia de cooperació, els veïns i les veïnes gaudiran d'un 50% de descompte a les entrades al Parc Samà. "Considerem que és molt important cuidar i aprofundir les arrels amb el nostre entorn, i estem encantats de promoure la relació amb Vinyols i els Arcs, i que els més joves puguin conèixer la singularitat del patrimoni cultural i natural que els envolta", subratlla Castillo.

El 2023 ja es va realitzar una primera activitat conjunta, fruit del present conveni, amb una 'bicicletada' popular dels habitants de Vinyols i els Arcs que va tenir com a part de recorregut el Parc Samà, on els participants van gaudir de la bellesa, l'especial atmosfera i la riquesa natural d'un recinte únic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: