Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat declararà BCIN l'edifici de Ca l'Ardiaca de Tarragona

L'obertura de l'expedient de la tramitació suposa la suspensió de les llicències concedides i l'edificació a la zona afectada

Imatge d'arxiu de l'edifici de Ca l'Ardiaca de Tarragona, en obres Imatge d'arxiu de l'edifici de Ca l'Ardiaca de Tarragona, en obres ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni ACN
Dilluns, 09 Octubre 2023 21:48

El Govern ha iniciat la tramitació per declarar Bé Cultural d'Interès Nacional l'antic palau de Ca l'Ardiaca de Tarragona. El Departament de Cultura ha obert l'expedient per la seva declaració, en la categoria de Monument Històric, després que la Direcció General del Patrimoni Cultural emetés l'informe favorable de la seva incoació el 19 de setembre d'enguany. La resolució s'ha publicat aquest dilluns al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. L'obertura de l'expedient comporta la suspensió de la tramitació de les llicències de parcel·lació, edificació o enderrocament a la zona afectada, i també la suspensió dels efectes de les llicències ja concedides.

Tot i això, el Departament de Cultura pot autoritzar les obres que no perjudiquin els valors culturals del bé. Segons recull la resolució aquesta autorització ha de ser prèvia a la concessió de la llicència municipal, llevat que es tracti de llicències concedides abans d'aquesta publicació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: