Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils participa a les Jornades Europees del Patrimoni 2023

Aquest cap de setmana hi haurà portes obertes al Molí de les Tres Eres, la Torre del Port i la Torre de l'Ermita

Aquest cap de setmana hi haurà portes obertes al Molí de les Tres Eres, entre altres monuments Aquest cap de setmana hi haurà portes obertes al Molí de les Tres Eres, entre altres monuments ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Octubre 2023 17:04

El Museu d'Història de Cambrils se suma un any més a les activitats de les Jornades Europees del Patrimoni impulsades a Catalunya per l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural. Per aquest motiu, el proper cap de setmana, 14 i 15 d'octubre, el Museu d'història facilitarà l'accés lliure als espais museístics actualment visitables (el Molí de les Tres Eres, la Torre del Port i la Torre de l'Ermita), amb la col·laboració del Centre d'Estudis Cambrilencs i l'Ajuntament de Cambrils.

Cal recordar que, a més de les exposicions permanents, a la Torre del Port i fins aquest diumenge, es pot visitar l'exposició 'La mar fa illetes en terra barquetes' de Queralt Osorio. També al Molí de les Tres Eres es pot veure la mostra temporal "Cartes des de la presó" recentment inaugurada. Els horaris d'obertura actualment són unificats per tots els espais són dissabte de 11h a 14h i de 17h a 20h, i diumenge de 11h a 14h.

Les Jornades Europees del Patrimoni són una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea, que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l'activitat participativa més important d'Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Al llarg de tots aquests anys les Jornades Europees de Patrimoni han permès conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d'arreu del territori que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

El lema de l'edició d'enguany, proposat pel Consell d'Europa, és "Patrimoni viu", fent referència a les pràctiques, els coneixements i les habilitats que es transmeten de generació en generació, i que actualment es continuen mantenint.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: