Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc prepara una caminada per donar a conèixer les construccions de pedra seca del municipi

Serà a càrrec del divulgador montblanquí Manel Martínez i s’emmarca dins de la Setmana de la Pedra Seca del programa #Safrània365

Imatge del Tast de la pedra seca l'any 2022 Imatge del Tast de la pedra seca l'any 2022 JORDI BALAÑÀ
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Novembre 2023 11:45

El calendari de #Safrània365, que ofereix propostes singulars organitzades per l’Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme, prepara una caminada per conèixer les construccions de pedra seca del municipi. L’acte serà a càrrec del divulgador montblanquí Manel Martínez i s’emmarca dins de la Setmana de la Pedra Seca.

L’activitat es farà el pròxim dissabte 25 de novembre i inclourà un tast de productes agroalimentaris de proximitat de la cooperativa fet a la Conca. La trobada serà a les 9 del matí a l’oficina de Turisme, des d’on els participants en vehicle fins al punt d’inici de la caminada. El recorregut, de tres hores i mitja, serà circular i permetrà conèixer diversos sistemes de construcció segons les ubicacions i els usos. L’organització recomana l’ús de calçat còmode.

Per participar d’aquest esdeveniment cal inscriure’s prèviament a la web www.safrania365.cat per un preu de 10 euros.

Setmana de la Pedra Seca

Del 24 de novembre al 3 de desembre, el territori acollirà més d’una quarantena d’activitats amb l’objectiu de promocionar i donar valor a la tècnica de la pedra seca a través de col·lectius, entitats i voluntaris que treballen en el manteniment i divulgació d’aquesta mena de patrimoni.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: