Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exposició dedicada al món de les campanes arriba a Sarral

Es podrà visitar a l’església de Santa Maria del 26 de novembre al 10 de desembre

Imatge d'arxiu de l'exposició itinerant 'Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà', a l'Espluga Imatge d'arxiu de l'exposició itinerant 'Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà', a l'Espluga XAVIER LOZANO / AJ. DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2023 07:53

Sarral acollirà del 26 de novembre al 10 de desembre l’exposició 'Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà'. Una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i que rep el suport de l’Ajuntament de Sarral.

Es tracta d’una exposició dedicada al món de les campanes, que mostra els campanars, campaners i tocs de campana de la Conca de Barberà. Està formada per una dotzena de plafons, un vídeo sobre les persones que toquen les campanes, una antiga matraca i una petita campana fabricada expressament per a l’exposició, que permetrà a les persones visitants efectuar i reproduir els tocs manuals.

Al llarg d’aquest període l’exposició es podrà visitar a l’església de Santa Maria. El 26 de novembre a les 12 del migdia es farà la inauguració i la visita guiada a l’exposició. L’1 de desembre a les 8 del vespre s’ha programat una xerrada divulgativa d’aquest patrimoni sonor. L’activitat anirà a càrrec de Jesús Martínez, comissari de l’exposició i de l’Antoni Marsal, historiador local.

El 27 i el 28 de novembre s’han programat visites dinamitzades de l’exposició per l’alumnat de l’escola Salvador Ninot.

L’exposició que fins ara ha tingut un gran èxit de visites ja ha estat a Montblanc, Solivella, Passanant i Belltall, l’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Les Piles, Conesa, Rocafort de Queralt i Blancafort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: