Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa Castellarnau de Tarragona tanca temporalment per a la seva restauració

Les taquilles es traslladen a l’Antiga Audiència durant les obres

A partir del proper dilluns dia 11 de desembre, la Casa Castellarnau de Tarragona es tancarà al públic A partir del proper dilluns dia 11 de desembre, la Casa Castellarnau de Tarragona es tancarà al públic AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Desembre 2023 01:22

A partir del proper dilluns dia 11 de desembre, la Casa Castellarnau de Tarragona es tancarà al públic, per tal d’engegar el seu procés de restauració. En una primera fase es duran a terme unes cates per tal de comprovar l’estat de conservació de les bigues i per fer una primera diagnosi de l’edifici.

En una segona fase, segons el resultat de les comprovacions, es procedirà a dur a terme el projecte de restauració més adient.

Pel que fa als treballadors del Museu d’Història, estaran reubicats en altres oficines municipals com són l’Antiga Audiència i Casa Sefus. Les taquilles de Casa Castellarnau es traslladen a l’Antiga Audiència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: