Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Lluís Huguet retreu al Govern que Hard Rock "fa dotze anys que espera per invertir" a Tarragona

El candidat del PPC a Tarragona diu que el servei de Rodalies "tarda molt més ara" en arribar a Barcelona

El candidat del PPC per Tarragona, Pere Lluís Huguet, arribant al míting electoral El candidat del PPC per Tarragona, Pere Lluís Huguet, arribant al míting electoral ARNAU MARTÍNEZ / ACN
Societat ACN
Divendres, 10 Mai 2024 08:28

El candidat del PPC a Tarragona, Pere Lluís Huguet, ha retret al Govern que Hard Rock "fa dotze anys que espera per invertir" a Tarragona. En un míting des de Tarragona, el popular ha assegurat que la Generalitat "ha abandonat" el territori. També les infraestructures, lamentant que el servei de Rodalies "tarda molt més ara" en arribar a Barcelona tot i que la Generalitat tingui competències en les freqüències dels trens. "No han sabut gestionar les freqüències de Rodalies i volen gestionar totes les vies a Catalunya", ha dit Huguet.

En un dels últims actes electorals del PPC, acompanyat del president del partit, Alberto Núñez Feijóo i del presidenciable, Alejandro Fernández, ha assenyalat també que "votar a Illa és continuar amb el procés i seguir amb la matraca".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: