Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els vallencs podran votar entre set projectes per a la ciutat

En aquests primers pressupostos participatius, l'Ajuntament de Valls destinarà 75.000 euros

El Parc Barrau serà un dels projectes que formaran part del procés participatiu de Valls El Parc Barrau serà un dels projectes que formaran part del procés participatiu de Valls CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Mai 2017 17:18

Valls engega el procés públic del primer pressupost municipal participatiu en el que els vallencs i vallenques podran escollir quins projectes s’executaran el 2017 entre les set propostes diferents. Les votacions públiques es realitzaran entre el 16 i 22 de juny però des de la regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat s’estan programant diverses sessions formatives així com la campanya informativa prèvia per garantir una àmplia difusió del procés i dels diferents projectes a elegir.

Els projectes

El consistori ha incorporat una partida de 75.000 euros que es destinaran als projectes que la ciutadania escollirà. En aquests primers pressupostos participatius, ha estat l’Ajuntament qui ha presentat les opcions que se sotmetran a votació per tal de facilitar la formació i l’aprenentatge; tot i que de cara als projectes del 2018 podran ser els mateixos ciutadans qui presentin les seves propostes d’inversions.

Les actuacions incloses són la renovació i ampliació del parc infantil Plaça Vila·la Romana –amb un cost estimat de 32.000 euros-; una zona Wi-fi gratuïta a la zona del Vilar –per 11.000 euros-; ampliació de l’Skate Parc del barri del Fornàs amb un parc de barreres –amb una inversió de 12.500 euros-; ampliació amb nous elements al parc infantil del Barri de les Comarques –aproximadament per 16.000 euros-; plantació d’arbres a la zona d’accés de l’Enxaneta –per valor de 7.000 euros-; una adequació de l’enllumenat del Parc Barrau –per 25.000 euros-; o la compra de material i ajudes tècniques de salut per dotar un banc de recursos disponibles a tota la població –per un valor de 10.700 euros-.

Procés de votació

Els ciutadans majors de 16 anys empadronats a Valls o qualsevol de les diferents pedanies podran votar durant els cinc dies a diferents espais com l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Valls, al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, Vallsgenera o a la Biblioteca Carles Cardó. Les sessions informatives amb entitats vallenques s’iniciaran durant la segona meitat del mes de maig i hi haurà també una sessió pública oberta a tota la ciutadania a principis de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: