Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

L’alcalde socialista de Gratallops posarà les urnes perquè “el poble hi ha dir la seva”

Xavier Gràcia (PSC) defensa, tot i la desaprovació de Miquel Iceta, que és legítim que una persona pugui dir la seva al referèndum

Xavier Gràcia és l’alcalde de Gratallops Xavier Gràcia és l’alcalde de Gratallops ACN
Vida Municipal
Diumenge, 24 Setembre 2017 15:04

L’alcalde de Gratallops, Xavier Gràcia (PSC), ha dit que posarà les urnes i que votarà sí al referèndum del dia 1 d’octubre. D’aquesta manera, el batlle socialista de la localitat prioratina desobeirà les ordres explícites del primer secretari de la formació, Miquel Iceta, que de passada va advertir que “hi haurà conseqüències” per als alcaldes del partit que cedeixin locals per votar el referèndum d’independència.

Dies enrere, Gràcia va explicar que els habitants de Gratallops (al municipi hi viuen unes 250 persones, aproximadament) van confiar en ell i que “és legítim que una persona pugui dir la seva” al referèndum, i que per tant cedirà locals l’1-O. Gràcia, que es va presentar als darrers comicis municipals sota les sigles del PSC, no és militant de la formació. Gràcia, que creu que al poble no es deu “als socialistes”, sinó als votants, va avançar fins i tot quin serà el seu vot al referèndum. “Votaré que sí perquè el meu objectiu particular és que Catalunya sigui un país independent”, va assenyalar. “Votaré que sí i no m’he d’amagar de res”, va reblar l’alcalde de Gratallops.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: