Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou presenta el seu nou cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del portaveu i regidor d’ERC, Sebastià Domínguez, ha explicat l'organigrama amb les diferents àrees

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del portaveu i regidor d’ERC, Sebastià Domínguez, i de la resta de l'equip de govern (Sumer per Salou-PSC i ERC) L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del portaveu i regidor d’ERC, Sebastià Domínguez, i de la resta de l'equip de govern (Sumer per Salou-PSC i ERC) AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juliol 2023 22:23

L’alcalde de Salou, Pere Granados (Sumem per Salou-PSC), acompanyat del portaveu i regidor d’ERC, Sebastià Domínguez, ha presentat aquest dimarts el nou cartipàs municipal que organitza les diferents àrees, subàrees i delegacions de govern, per gestionar l’Ajuntament, durant aquest mandat.

L’Executiu municipal s’estructura en sis tinences d’alcaldia, cinc grans àrees de govern i 35 subàrees, distribuides entre l’Alcalde i 11 regidors i regidores que conformen el Govern.

L’alcalde Pere Granados remarcava durant la presentació que “el nostre interés obeeix als interessos municipalistes”, a banda de l’assoliment dels 17 objectius de l’Agenda 2030. Així, “el nou cartipàs dona compliment al desenvolupament de les prioritats marcades en els programes electorals dels dos grups municipals del Govern, especialment reforçant aquelles matèries de servei i atenció a les persones, dirigida a la millora de la qualitat de vida i benestar dels ciutadans, l’impuls de l’economia productiva, amb la creació de llocs de treball i la sostenibilitat”.

En aquest sentit, assenyalava que “el nou Executiu posarà, sempre, Salou al davant de qualsevol consideració, amb polítiques 100% d’interès municipal”. També remarcava que “es treballarà, sempre, de forma trasnversal, en xarxa, per cercar la major eficiència; i es buscarà el consens més ample, tant amb els grups municipals, com amb la ciutadania”.

Per la seva banda, el regidor i portaveu d’ERC, Sebastià Domínguez, manifestava que “aquesta és una organització municipal adaptada a les necessitats reals de la societat salouenca, on nosaltres, els regidors d'ERC, assumim responsabilitats de Govern per tirar endavant polítiques en temes pels què sempre hem mostrat més interès, com els relacionats amb l'habitatge social, el medi ambient i la nova ciutadania”; però també “fent ús de les noves tecnologies i posant les persones al centre de tota implantació tecnològica, buscant garantir la millora de la qualitat de cara als serveis públics, com poden ser la seguretat o la neteja viària”.

Noves subàrees

Com a novetats, respecte al darrer mandat, s’incorporen subàrees específiques per a l’atenció a la gent gran, per a assumptes relacionats amb la matèria de la igualtat; per a la promoció de la Cultura tradicional i popular; per a la gestió de fons de finançament extern; per impulsar la millora de la neteja viària i gestió dels residus; per impulsar la planificació estratègica i projecció del municipi; o per impulsar la transformació digital i la intel·ligència urbana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: