Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Klein adverteix que els Fons Next Generation aconseguits en l’anterior mandat "corren risc de perdre’s"

L'exalcalde titlla el nou govern de "fluix, desanimat, ineficaç i serà un llastre pel creixement de Cambrils"

El portaveu del Nou Moviment Ciutadà (NMC) i cap de l’oposició, Oliver Klein, ha comparegut en roda de premsa, acompanyat de membres del grup municipal El portaveu del Nou Moviment Ciutadà (NMC) i cap de l’oposició, Oliver Klein, ha comparegut en roda de premsa, acompanyat de membres del grup municipal NMC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Setembre 2023 21:19

El portaveu del Grup Municipal del Nou Moviment Ciutadà (NMC) i cap de l’oposició, Oliver Klein, ha repassat els projectes que, segons ell, estaven encarrilats al final del mandat passat i dels que no se’n té notícia de com evolucionen ni de en quin punt estan: “Espero que ben aviat torni la normalitat als Plens i es puguin fer precs i preguntes, cosa que fins ara encara no s’ha produït”, ha expressat. En aquesta línia, l'exalcalde ha dit que “és una anomalia democràtica que s’hagin utilitzat els criteris d’urgència i extraordinarietat per escapar-se del debat en els Plens que s’han dut a terme”. “Suposo que és una trampa que fan per tal de guanyar temps i evitar donar explicacions”, ha afegit Klein.

Per la seva banda, el cap de l’oposició ha reiterat que “malgrat els obstacles i els impediments, de tot tipus, que el govern ens posa per exercir la nostra feina, el Grup Municipal del NMC està més fort i unit que mai. No ens coneixen massa si pensen que ens rendim fàcilment. El NMC és un partit municipalista, sense dependències de fora i imprescindible a Cambrils, tal i com ho demostra els 6 regidors que tenim”.

Klein, sobre el nou govern: "El veig fluix, desanimat i ineficaç"

Pel que fa al tarannà del nou govern, l'exalcalde ha dit que “el veu fluix, desanimat i ineficaç, la qual cosa és un llastre pel futur de Cambrils. La seva prioritat principal eren les cinc dedicacions exclusives (que ja se les han adjudicat) i ara toca anar a pels set càrrec de confiança. I mentre s’ocupen dels seus temes personals no ho fan del que realment és important per la ciutadania de Cambrils”.

Segons Klein, els temes "encarrilats" per l'anterior govern i dels que hi ha incertesa sobre el seu futur són: l'obertura del pas de l’estació vella; la Rambla Jaume I; l'avinguda de l’Esport; la passarel·la per damunt de la Riera d’Alforja; l'ampliació del passeig Marítim de Ponent; la sol·licitud Llei de Barris; la remodelació del carrer Orquídies; i el Teatre Auditori.

Per concloure, Oliver Klein ha dit que “en tant poc temps, el nou govern ja és un llastre pel creixement de Cambrils. No és un equip. És una suma d’individualitats unides per interessos personals. L’únic projecte compartit és el de sobreviure a qualsevol preu”. Finalment, Klein ha alertat d'una possible pujada de les taxes i dels impostos municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: