Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern de Cambrils denuncia les "fabulacions" del cap de l'oposició

Davant la preocupació mostrada per Klein pels Next Generation, recorden que s'ha creat una regidoria específica per aconseguir fons i un equip de treball per coordinar els projectes

Ajuntament de Cambrils Ajuntament de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Setembre 2023 21:38

El govern de Cambrils ha respost a través d'un comunicat les crítiques del cap de l'oposició, Oliver Klein (NMC) a la gestió que fa l'actual govern dels projectes iniciats en el mandat anterior. Segons la coalicició de govern, aquestes "són una successió de fabulacions que la realitat contradiu o el temps confirmaran la seva inexactitud".

Pel que fa a les subvencions europees Next Genaration, el govern defensa que l'Ajuntament ha creat una regidoria específica per aconseguir fons i s’ha creat un equip de treball per coordinar els projectes: "És la primera fabulació", afirmen.

En relació a la Rambla Jaume I, el govern envapçalat per Alfredo Clúa assegura que des de fa setmanes s’estan executant les primeres decisions: "Al senyor Klein cal recordar-li que l’estiu acaba el 22 d’octubre i en tot cas aquest compromís d’actuacions el va prendre el seu govern. És la segona fabulació".

En relació als projectes de l’etapa de l'exalcalde Klein, l'actual govern li recorda que a Cambrils "hi ha un nou govern que pot tenir prioritats diferents, sense abandonar els projectes anteriors que considerem positius".

I finalment, sobre les “fissures” que Oliver Klein veu en l’equip de govern, Laquest demana al cap de l'oposició "que no faci afirmacions gratuïtes i que la solvència d’un polític obliga a demostrar amb fets les afirmacions que es fan".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: