Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pressupost de la Diputació de Tarragona pel 2024 creix un 10,36% fins als 208,6 MEUR

Els comptes es votaran divendres i tindran el suport del govern d'ERC i PSC, a més de Junts i PP

La presidenta, Noemí Llauradó (ERC), ha presentat els pressupostos amb els diputats Fran Morancho (PSC), Pere Segura (Junts) i Maria Mercè Martorell (PP) La presidenta, Noemí Llauradó (ERC), ha presentat els pressupostos amb els diputats Fran Morancho (PSC), Pere Segura (Junts) i Maria Mercè Martorell (PP) DIPTA.CAT
Vida Municipal ACN
Dimarts, 28 Novembre 2023 19:29

La Diputació de Tarragona ha presentat aquest dimarts el pressupost per al 2024. Els comptes creixen un 10,36% respecte els d'enguany, fins als 208,6 MEUR i està previst que s'aprovin en el ple previst per aquest divendres amb els vots favorables del govern d'ERC i PSC, a més del suport de Junts i PP.

Entre les partides hi ha un programa d'ajuts excepcionals per a ajuntaments en cas d'urgència o fenòmens meteorològics adversos, de 4 MEUR. Els consells comarcals rebran 5,4 MEUR per a programes de suport al funcionament i d'inversions, es destinaran 4 MEUR a millorar el ferm de les carreteres mentre que les entitats i associacions de caire cultural, esportiu o social tindran una bossa de 2,2 MEUR per dur a terme les seves activitats.

La presidenta de l'ens, Noemí Llauradó, ha destacat que són uns pressupostos "valents, adaptats als temps actuals i als futur, pensats per fer avançar els municipis de manera equilibrada en matèria social, econòmica i mediambiental".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: