Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell prohibeix la venda de begudes alcohòliques en supermercats a partir de les deu de la nit

L’Ajuntament només permetrà consumir alcohol al carrer als bars o festes populars amb autorització prèvia

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Marc Casellas, explicant les mesures als mitjans de comunicació El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Marc Casellas, explicant les mesures als mitjans de comunicació AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal ACN
Dimarts, 26 Març 2024 15:40

L’Ajuntament de Calafell prohibeix que els supermercats puguin vendre begudes alcohòliques entre les 22 h i les 8 h del matí. És una de les mesures recollides a un seguit de canvis normatius aprovats al ple municipal per reduir el consum d’alcohol. El consistori també especifica que queda prohibit el consum a la via pública, i només es podran prendre begudes a les terrasses dels bars o a les festes populars si tenen una autorització explícita. En aquest darrer cas, l’Ajuntament remarca que les begudes només es podran consumir al recinte de la festa, i els establiments d’alimentació no tindran excepcions per vendre alcohol aquella nit.

Aquestes prohibicions s’han incorporat a les ordenances de convivència ciutadana i d’ús dels espais públics de Calafell. En el cas dels supermercats, a part de prohibir la venda d’alcohol a partir de les 22 h, també s’estableix que hauran de tancar a aquella hora entre el setembre i el 23 de juny. Durant l’estiu, podran obrir fins les 23 h.

Pel que fa als establiments de restauració que ofereixen menjar per emportar o a domicili, hauran de tancar de 2 h a 7 h.

Les modificacions han estat aprovades per unanimitat del ple i ara s’obre un període de 30 dies per presentar al·legacions. Si no n’hagués, quedaria aprovat de forma automàtica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: