Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona estrena un congrés pioner sobre l’impacte de la neurociència a les aules

El Palau de Congressos acollirà el 18, 19 i 20 de maig la iniciativa, en motiu del 50è aniversari del Col·legi Sant Pau

Imatge d'alumnes del Col·legi Sant Pau, centre educatiu que celebra el seu 50è aniversa i col·labora amb el congrés 'EduMinUp!' Imatge d'alumnes del Col·legi Sant Pau, centre educatiu que celebra el seu 50è aniversa i col·labora amb el congrés 'EduMinUp!' CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Març 2017 10:50

Els dies 18, 19 i 20 de maig, Tarragona acollirà el congrés ‘EduMindUp!’ amb experts com el Premi Europeu de Divulgació, David Bueno, o la professional en intel·ligència emocional Begoña Ibarrola. El fòrum, dedicat a les experiències i aplicacions més innovadores a l’aula basades en els avenços de la neurociència i dirigit al professorat, es celebra al Palau de Fires i Congressos de la capital en commemoració dels 50 anys del Col•legi Sant Pau.

El propòsit es crear un espai de trobada on experts de l’educació poden reflexionar sobre experiències i investigacions que es duen a terme al voltant de la innovació, la creativitat i la neurociència aplicades en el procés d’ensenyament i aprenentatge a l’aula. La finalitat és poder crear un espai destinat a poder intercanviar aquestes noves idees en docència escolar. A més, volen afavorir la reflexió sobre la pràctica educativa des d’una dimensió científica, que permeti donar sentit a la complexitat de l’aula.

Un programa ple de ponències

El congrés ‘EduMindUp!’ començarà el dijous 18 de maig amb la ponència ‘Com aprèn el nostre cervell: la neurociència i el món educatiu’ a càrrec del doctor David Bueno. Ja el dia següent se’n troben tres: ‘Neurodidàctica. Com podem fer que els nostres alumnes aprenguin millor’ de la doctora Begoña Ibarrola; ‘Neurociència, intel•ligència i ment’ del Dr. Francesc Torralba; i, per últim, ‘Educar innovadora-ment’ del mentalista Ramon Fauria. L’últim dia del fòrum es celebren dues: ‘Una nova educació és possible’ de la filòsofa i escriptora Elsa Punset i ‘Un nou inici, avui pot ser un gran dia’ del coach Àngel López Navarro.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: