Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerciants de Tarragona posen la nota musical al Nadal

La cinquena edició del Nadal Musical comptarà amb 37 actuacions repartides per Tarragona i els seus barris

Presentació del 'Nadal Musical', aquest dimecres, a Tarragona Presentació del 'Nadal Musical', aquest dimecres, a Tarragona L.MOLNÉ
Comerç Laia Molné
Dimecres, 13 Desembre 2017 13:33

El Nadal musical arriba per omplir el carrer de Tarragona amb 37 actuacions de músics i artistes que amenitzaran les compres dels visitants de la ciutat. Aquest any, com a novetat, les 11 associacions de comerciants actives de Tarragona i els seus barris col·laboren conjuntament per fer possible aquesta cinquena edició que amplia el seu territori d’acció des de la Part Alta fins als Barris de Ponent.

El president de l’associació Via T, organitzadora de l’esdeveniment, Salvador Minguella assegura que “que "aquest Nadal Musical s'aconsegueix superar gràcies a l'esforç dels músics” que han adaptat les seves tarifes a les necessitats d’aquest esdeveniment.

El lema de la campanya d’aquest any és “Un Nadal per escriure’ns” i els comerciants animen a tothom a realitzar les seves postals amb missatges positius i nadalencs, que podran dipositar en les bústies instal·lades a diverses botigues. Amb tot això, segons la regidora de comerç, Elvira Ferrando, “s’aconsegueix dinamitzar i conjugar les compres, la ciutat i la cultura”.

A més, la Fundació La Caixa, destinarà 0,25€ de cada compra realitzada amb targetes de la seva entitat al menjador social de Bonavista, el qual aplega diàriament unes 265 persones derivades dels serveis socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: