Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira reforça la seva oferta en moda amb l'obertura nou establiment de JD Sports

JD Sports és una firma especialitzada en moda urbana i casual

JD Sports és una firma especialitzada en moda urbana i casual JD Sports és una firma especialitzada en moda urbana i casual LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 13 Agost 2021 17:02

La Fira Centre Comercial continua ampliant l'oferta de productes i serveis que posa a disposició dels seus clients. El centre comercial de Reus acollirà en breu l'obertura d'un nou establiment de JD Sports (www.jdsports.es), una firma especialitzada en moda urbana i casual.

El nou local de JD Sports té 534,71 m2 i es situarà a la Planta Carrer de La Fira. Amb la seva obertura, els clients podran accedir a les últimes novetats de marques de roba, calçat i accessoris com Nike, Adidas, SilkSilk, Champion, Jordan o Fila, entre moltes altres. A més, aquesta empresa líder al Regne Unit també disposa de productes per a home, dona, júnior, nen i baby.

Amb la seva arribada, el centre comercial gestionat per Silicius, reafirma encara més la seva aposta per oferir als clients una completa oferta en calçat, moda i complements. De fet, la moda representa el sector més potent dins de l'oferta de la Fira Centre Comercial, gràcies a la selecció i varietat de les marques nacionals i internacionals que ofereix. Moltes d'aquestes marques inclouen totes les seves línies (dona, home, infantil, llar), i a més tenen presència marques que no tenien representació a Reus com ara H&M, Sfera, Tezenis o Sprinter.

De forma complementària, La Fira també gaudeix d'una completa oferta de productes i serveis en matèria de noves tecnologies, objectes de la llar, perfumeria, restauració i oci.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: