Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Poesia', la històrica Floristeria Romeu, es renova per obrir-se a la ciutadania de Tarragona

L'establiment centenari inaugura aquest dijous un nou espai a la Vall de l'Arrabassada, on també s'hi faran cursos i tallers florals, xerrades i exposicions

 Aquest dijous s'inaugura 'Poesia', una floristeria amb l'essència de la cinquena generació de la històrica Floristeria Romeu de Tarragona Aquest dijous s'inaugura 'Poesia', una floristeria amb l'essència de la cinquena generació de la històrica Floristeria Romeu de Tarragona POESIA - FLORISTERIA ROMEU
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 16 Desembre 2021 16:59

Aquest dijous 16 de desembre s'inaugura a la Vall de l'Arrabassada 'Poesia', una floristeria amb l'essència de la cinquena generació de la històrica Floristeria Romeu de Tarragona.

Poesia vol seguir les passes de la floristeria que va inaugurar l'any 1905 José Romeu, i neix amb la intenció de donar un servei de proximitat a tots els seus clients i clientes. Per això pretén ser un espai obert i de trobada de tota la ciutadania on realitzar actes de petit format com xerrades, exposicions... A més compta amb un petit espai on s'impartiran cursos i tallers florals per adults i infants.

Cal destacar que és la primera floristeria oberta a la Vall de l'Arrabassada i als barris de Llevant en general. Cal recordar que la Floristeria Romeu és un dels comerços centenaris que hi ha a la ciutat, i que amb aquesta nova obertura garanteix, encara més, el seu futur per seguir creixent i innovant-se als nous temps.

La inauguració es durà a terme el dijous 16 de desembre, a les 20:30h, al carrer Vicent Andrés Estellés 2, la Vall de l'Arrabassada. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: