Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Valls rebrà les rebaixes amb una "Nit Blanca"

Durant el "shopping night", que tindrà lloc el dissabte 2 de juliol, les botigues estaran obertes fins a la mitjanit i oferiran una copa de vi als seus clients

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el gerent de Comerç de Valls, Josep Manuel Pereira, lliuren un cartell al propietari d'una botiga de moda i esport adherida a la "Nit Blanca" El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el gerent de Comerç de Valls, Josep Manuel Pereira, lliuren un cartell al propietari d'una botiga de moda i esport adherida a la "Nit Blanca" AJUNTAMENT DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Juny 2022 14:06

Comerç de Valls, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls engega “La Nit Blanca”, una activitat que pretén promoure els comerços de la ciutat. La festa comercial, on ja s'hi han sumat més d'una vintena d'establiments, tindrà lloc aquest dissabte 2 de juliol a la tarda-vespre en cinc espais diferents de la ciutat: carrer Jaume Huguet (cantonada amb la Muralla del Castell), carrer Germans Sant Gabriel (cantonada amb Anselm Clavé), carrer Avenir (cantonada amb el carrer Colon), plaça del Pati i carrer de la Cort (cantonada amb el carrer Peixateria).

“La Nit Blanca” és principalment un shopping night on les botigues estaran obertes fins a les 12 de la nit enmig d'un ambient de música i activitat. El regidor de Comer i Turisme, Òscar Peris, ha explicat que, durant tot el dissabte, els comerços oferiran una copa de vi a les persones que facin una compra a les botigues de Valls. El vi serà de la Cooperativa de Valls, que també col·labora amb l'activitat, i per obtenir la degustació només caldrà ensenyar el tiquet de compra.

Per la seva banda, el gerent i dinamitzador de Comerç de Valls, Josep Manuel Pereira, ha explicat que l'acció promocional servirà per obrir les rebaixes d'estiu: "nosaltres vam triar la data del 2 de juliol perquè és el primer dissabte del mes i perquè animi una mica la campanya d'estiu, que es presenta a tota la ciutat força potent", Pereira també ha avançat que esperen organitzar una segona edició, cap a finals d'octubre, abans de la campanya de Nadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: