Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pepco obre una nova botiga a El Pallol de Reus

Els clients podran trobar una destacada oferta que va des de roba per a adults i nens, articles de decoració per a la llar i cuina, papereria i educatius

El Passeig Comercial El Pallol, a Reus El Passeig Comercial El Pallol, a Reus CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2023 22:11

Pepco, companyia de distribució d'origen polonès líder en productes de moda infantil, dona i home i productes de la llar i Núñez i Navarro han arribat a un acord per obrir una nova botiga al Passeig Comercial El Pallol, de Reus. El nou espai al centre comercial suposarà un important impuls pel Passeig Comercial i ajudarà a dinamitzar la zona.

La botiga, que s'ha inaugurat aquest divendres 19 de maig amb una destacada promoció pels primers 50 clients, suma al bell mig de Reus, en un entorn tradicionalment dedicat a les compres, una nova oferta de moda lowcost i articles de decoració, centrada en la qualitat a molt bon preu i en oferir més per menys. La proposta s'adhereix a la ja existent de moda, complements, esport, bellesa, oci, cultura i restauració del Centre.

En paraules de Daniel Zafra, director de marketing i comunicació del Grup Núñez i Navarro: "aquesta obertura suposarà ampliar la base de clients d'El Pallol i alhora oferir als reusencs i reusenques una proposta d'articles diaris complementària. Consolidarà sens dubte el Passeig Comercial obert, que compta amb una destacada oferta d'aparcament al cor de Reus".

Els clients i les famílies podran trobar una destacada oferta que va des de roba per a adults i nens, articles de decoració per a la llar i cuina, papereria i educatius. A més, compta amb col·leccions de temporada amb llicències com Disney o Marvel, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: