Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant busca nous projectes per dinamitzar el comerç de proximitat

L’alcaldessa, Assumpció Castellví, va signar el passat 25 d’octubre el manifest d’adhesió a la Federació d'Entitats Comercials de la Cambra de Reus

L'alcaldessa, Assumpció Castellví i la regidora de Comerç, Sílvia Pujol amb representants de la Cambra de Comerç de Reus L'alcaldessa, Assumpció Castellví i la regidora de Comerç, Sílvia Pujol amb representants de la Cambra de Comerç de Reus AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2024 10:45

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha aliat amb la Cambra de Reus. L’alcaldessa, Assumpció Castellví, va signar el manifest d’adhesió a la Federació d’Entitats Comercials de la Cambra de Reus (FECOCAR) el passat 25 d’octubre, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat.

En la reunió que Castellví va mantenir amb el president de la Comissió de Comerç de la Cambra de Comerç de Reus, Pau Salvadó; i amb la tècnica responsable d’Empreses de la Cambra, Gemma Vallverdú, tant ella com la regidora de Comerç, Sílvia Pujol, van fer palesa la voluntat del consistori de participar en aquesta Federació, que té com a objectiu sumar esforços per millorar les condicions del sector comercial del territori de la Cambra de Comerç i esdevenir un dinamitzador del comerç de proximitat.

Aquest ens pretén “aglutinar els actors que prenen part en la promoció del territori cameral per actuar com a lobby de pressió i com a catalitzador de noves propostes” i també “ser un espai de creació de noves idees, de col·laboració, de cooperació, en què es puguin compartir projectes d’èxit”, segons consta en el manifest d’adhesió.

Bàsicament, aquest acord implica que el municipi podrà participar en els tallers de comerç al detall i les campanyes de promoció comercial i màrqueting de la Cambra i que els comerços locals podran rebre assessorament personalitzat de la Cambra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: