Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La presentadora de l'infoK moderarà un debat sobre la participació infantil en el relat informatiu

TEDxReusSalon és l'organitzador d'aquest debat, que tindrà lloc a la Biblioteca Central Xavier Amorós 

La sessió està programada pel proper divendres 5 de maig, a les 19.30 h La sessió està programada pel proper divendres 5 de maig, a les 19.30 h CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Mai 2017 12:09

TEDxReusSalon organitza un debat, el proper dia 5 de maig a les 19.30 h, sobre la importància d’incorporar la visió dels nens i les nenes en la creació del relat informatiu. La sessió titulada ‘Coses de nens?’, que es desenvoluparà a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, serà moderada per la directora i presentadora de l’InfoK del Canal Super 3, Laia Servera.

Aquest debat és el segon de la sèrie que TEDxReus organitzarà durant el 2017 amb el format Salon, és a dir, que permet la participació oberta de tots els assistents, aconseguint així debatre i aprofundir en el tema proposat. En aquesta ocasió, es projectarà la xerrada TED titulada ‘Què poden aprendre els adults dels nens?’, presentada per Adora Svitak al TED 2010. A continuació, s’obrirà el debat moderat per Servera.

Un programa àgil i intens

Els programadors de l’esdeveniment han organitzat una sessió àgil però intensa, d'una hora i mitja de durada com a màxim. Per tal d'assolir-ho preguen la màxima puntualitat als assistents. La sessió TEDxReusSalon començarà a les 19.30 h amb la projecció de la xerrada TED. A continuació, a les 20.00 h, està previst iniciar el debat amb la moderadora i, al final de la sessió, es preveuen uns minuts de networking per facilitar el contacte entre els assistents. La sessió acabarà puntualment a les 21 hores.

Per poder participar a la sessió del TedxReusSalon cal inscriure’s accedint al web http://www.tedxreus.com/entrades/.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: