Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Olga Viza, Albert Om, Ana Polo i Samuel Aranda, al 15è 'Experiència de Periodista'

Les conferències es duran a terme entre el 9 i 30 de maig a la Sala Zero de Tarragona

Imatge del president del Col·legi de Periodistes a la Demarcació de Tarragona, Esteve Giralt, durant la presentació del cicle "Experiència de Periodista" Imatge del president del Col·legi de Periodistes a la Demarcació de Tarragona, Esteve Giralt, durant la presentació del cicle "Experiència de Periodista" COL·LEGI DE PERIODISTES TARRAGONA
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 29 abril 2024 22:34

Els periodistes Olga Viza, Albert Om, Ana Polo i Samuel Aranda participaran del 9 al 30 de maig a la quinzena edició del cicle de conferències 'Experiència de Periodista', que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent.

Es tracta, doncs, d’un “cartell de luxe” per commemorar el 15è aniversari de l’Experiència Periodista a Tarragona.

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts periodistes acostin la seva trajectòria i ens aportin la seva visió sobre un sector en constant transformació, com és el del periodisme i la comunicació.

Com és habitual, després de la conversa s’obrirà un torn de preguntes perquè les persones que hi assisteixin de públic puguin dir la seva.

Es manté el “to informal”

El cicle mantindrà el format de conversa informal engegat l’any passat. De nou, les xerrades es faran a la Sala Zero de Tarragona (C. Sant Magí, 12) els dijous a les 20 hores, en un horari afterwork que pretén ser punt de trobada de periodistes, estudiants de Periodisme i públic en general.

Gràcies a la bona acollida de l’any passat, el Col·legi tornarà a obsequiar amb un tiquet per a un refresc o una cervesa als col·legiats i col·legiades que assisteixin a la cita dels dijous.

La periodista Olga Viza inaugurarà el cicle el 9 de maig; el següent dijous, 16 de maig, serà el torn de l’Albert Om, conegut presentador de ràdio i televisió; el 23 de maig hi participarà la periodista i humorista Ana Polo; i el punt final del cicle el posarà, el 30 de maig, el fotoperiodista Samuel Aranda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: