Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca disposa d’un nou centre logístic de ferreteria

Elektro3 té una superfície de 15.500 metres quadrats, amb una sala d’exposicions

Elektro3 està situada al polígon Alba de Vila-seca Elektro3 està situada al polígon Alba de Vila-seca MARINA MARTÍNEZ
Empreses Marina Martínez
Dilluns, 16 Octubre 2017 08:28

L’empresa Elektro3, dedicada a la importació i distribució de productes de ferreteria, ha instal·lat el seu nou centre de logística a Vila-seca. Segons detalla el mitjà C de Logística, el nou espai disposa d’una superfície total de 15.500 metres quadrats, dels quals 8.000 estan destinats a magatzem, amb una capacitat per a 14.000 palets i 12.500 cubetes. Amb aquest nou projecte –nascut fa tres anys–, Elektro3 ha afegit millores d’emmagatzematge, preparació i enviament de comandes amb maquinària industrial renovada i un nou sistema de fil guiat. A més, els set molls de càrrega els permetrà rebre i expandir la totalitat dels seus productes amb un servei de 24 hores a tot l’Estat.

Com a novetat, la nova plataforma disposa d’una sala d’exposicions de 600 metres quadrats i una àrea especialitzada en l’exposició de productes d’il·luminació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: