Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Empresaris tarragonins visiten el Saló de l'Automòbil de Barcelona

Els concessionaris Toyota Autoforum i Lexus Tarragona van presentar els seus nous models de vehicles híbrids, uns dels protagonistes del Saló

Un grup d'empresaris del territori va estar present al Saló de l'Automòbil de la mà de Toyota Autoforum i Lexus Tarragona Un grup d'empresaris del territori va estar present al Saló de l'Automòbil de la mà de Toyota Autoforum i Lexus Tarragona CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Mai 2019 08:53

Divendres passat, una delegació d'empresaris i representants de negocis de la demarcació de Tarragona, ha visitat el Saló de l'Automòbil de la mà de Toyota Autoforum i Lexus Tarragona.

El grup de convidats, que pertany a diversos sectors com el de la salut, les noves tecnologies, la indústria, l'oci i la restauració, es va desplaçar fins a Barcelona on té lloc aquesta fira internacional. Allí, han assistit a una breu ponència per conèixer la proposta de flotes empresarials que oferta la casa Toyota i les característiques dels vehicles híbrids de les dues marques japoneses. D'aquests darrers, han destacat la seva conducció més eficient i sostenible i altres aspectes interessants pels seus negocis com els avantatges fiscals o l'estalvi de carburant.

També ha despertat interès la gamma de vehicles industrials de motor convencional de Toyota i les seves transformacions personalitzades per a cada negoci que s'inclouen el programa Toyota Se Adapta. Després de la conferència, els empresaris i representants han visitat els estands que Toyota i Lexus tenen al pavelló número 1 del recinte de Montjuïc, on han conegut les principals novetats d'ambdues marques i els nous models.

Els híbrids, protagonistes del Saló

Aquesta visita ha coincidit amb l'aniversari dels 100 anys del Saló de Barcelona que, en aquesta nova edició, posa el focus en un nou escenari on el més important és la mobilitat present i futura del sector de l'automoció; un repte que Toyota i Lexus han liderat des de fa molts anys amb la seva clara visió i aposta pel vehicle híbrid.

Un dels factors claus de l'èxit dels híbrids de Toyota i Lexus és que no cal endollar-los. És a dir, són auto-recarregables: la bateria elèctrica aprofita l'energia que es produeix durant la conducció per carregar-se, sense haver de dependre de cables ni endolls.

Aquesta proposta respon a les necessitats de mobilitat actuals i li suma un valor afegit com ho és la sostenibilitat. I, alhora, representa una opció molt atractiva per les empreses que aposten per aquesta política de conducció respectuosa amb el medi ambient i que a més, volen estalviar costos en benzina.

Els hibrids de Toyota i Lexus combinen la potència del motor de combustió amb un modern motor elèctric. Això redueix les emissions contaminants, fet que permet que aquests cotxes estiguin catalogats amb l'etiqueta ECO de la DGT, que ofereixen importants avantatges fiscals i de circulació. Tanmateix, també representen un destacat estalvi econòmic degut a la seva capacitat de circular en un alt percentatge del temps i les distàncies en mode elèctric, arribant a produir zero emissions en el 60% de les distàncies generals i el 70% de les urbanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: