Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fàbrica sud-coreana de Mont-roig produirà làmines de coure per a bateries de vehicles elèctrics

Lotte Energy Materials, antiga ILJIN, concreta el projecte on invertirà 392 MEUR

Imatge d'arxiu d'una visita del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i de l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, als terrenys on s'instal·larà l'empresa sud-coreana ILJIN Materials Imatge d'arxiu d'una visita del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i de l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, als terrenys on s'instal·larà l'empresa sud-coreana ILJIN Materials MAR ROVIRA / ARXIU - ACN
Empreses ACN
Dilluns, 07 Agost 2023 15:43

La sud-coreana Lotte Energy Marterials, antiga ILJIN Materials, ha comunicat que el seu projecte a Mont-roig del Camp suposarà una inversió de 392 MEUR (560.000 milions de wons). Hi fabricarà làmines de coure per a les bateries secundàries de vehicles elèctrics. La planta, que ha d'estar en funcionant el 2025, tindrà una capacitat de producció de 30.000 tones d'aquest material d'alta qualitat, segons informa en un comunicat Lotte Chemical, la unitat de productes químics de la companyia. Les obres començaran enguany a la zona dels Comellarets, en una superfície de 30.000 m2. L'empresa no descarta ampliar la capacitat productiva fins a les 100.000 tones i és un dels projectes candidats a rebre finançament dels Fons Nuclears.

La de Mont-roig del Camp és la segona fàbrica de Lotte Energy Materials fora de Corea del Sud, juntament amb una de Malàisia. La companyia produeix ara unes 100.000 tones de làmines de coure i planifica arribar a les 240.000 tones anuals, el 2028, el 30% del mercat d'aquest producte.

El projecte té atorgats 18,2 milions del PERTE del vehicle elèctric, com a integrant de la candidatura que encapçala Volkswagen i Seat, com va anunciar el Ministeri d'Indústria, al novembre. El projecte es va anunciar fa gairebé un any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: