Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Educació aprovarà enguany la finalització de l'Institut La Mar de la Frau de Cambrils

Bargalló visita quatre centres educatius de Cambrils

El conseller d'Educació en funcions, Josep Bargalló, durant la seva visita a l'Institut Mar de la Frau de Cambrils El conseller d'Educació en funcions, Josep Bargalló, durant la seva visita a l'Institut Mar de la Frau de Cambrils DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ
Ensenyament ACN
Divendres, 15 Gener 2021 20:55

El conseller d'Educació en funcions, Josep Bargalló, ha anunciat aquest divendres que en el proper pla econòmic i financer del Departament d'Educació està prevista la construcció de la part definitiva que queda de l'Institut La Mar de la Frau de Cambrils. El pla s'aprova com a mínim un cop cada any.

Bargalló ho ha apuntat durant una visita a aquest institut i a tres centres educatius més de Cambrils. L'actuació servirà per "consolidar definitivament la infraestructura de l’institut", ha afirmat. El titular d'Educació ha afegit que, durant la visita als tres centres, ha pogut "escoltar les necessitats i les inquietuds de les direccions, que sempre són per oferir la millor qualitat en el procés d'aprenentatge de l'alumnat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: