Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Fira Tastet de Ciència a Reus

Una vintena de centres del Camp de Tarragona participaran en la desena edició de la fira, aquest dissabte, al costat de La Fira Centre

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira Tastet de Ciència Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira Tastet de Ciència URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2024 11:29

La 10a edició de la Fira Tastet de Ciència torna a Reus aquest dissabte. L’acte, organitzat pel Servei Educatiu del Baix Camp, a la segona planta de la Fira Centre Comercial, de 18 h a 20 h.

D’aquest esdeveniment en prendran part una vintena de centres del Camp de Tarragona, que aproparan a tots als assistents les seves experiències en els àmbits de la ciència, tecnologia, les matemàtiques i l’enginyeria.

A més, es comptarà amb la presència d’un estand de l’Institut Català de l’Energia, que oferirà dos tallers, de les científiques del Repte Experimenta de la Fundació URV que presentaran quatre experiències internivells i faran difusió del seu projecte als docents participants; i una demostració de l'Energy Plant educativa de Proecoway. Durant la fira, diferents voluntaris us explicaran com funciona La Ganxeta, el servei de mobilitat en bicicleta que ha posat en marxa l'Ajuntament de Reus.

La 10a Fira Tastet de Ciències ha comptat amb el suport de La Fira Centre Comercial, l'Ajuntament de Reus, la Fundació Reddis, la Universitat Rovira i Virgili i d'Opitec.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: