Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primer cap de setmana amb novetats a Tarraco Viva

Projecte Phoenix estrena avui un nou espectacle de recreació sobre el poder i l'origen del fòrum provincial

Un moment del monòleg 'Una passejada amb Demòcrit', que es va estrenar ahir Un moment del monòleg 'Una passejada amb Demòcrit', que es va estrenar ahir JOSÉ CARLOS LEÓN/ EL PUNT AVUI
Espectacles El Punt Avui
Dissabte, 20 Mai 2017 08:54

El festival de reconstrucció històrica Tarraco Viva viu a partir d'avui el primer dels dos caps de setmana amb diverses novetats en la seva programació. Un dels actes principals que s'estrenaran ja aquest matí serà el nou espectacle de recreació història de Projecte Phoenix, 'El poder de Roma'. Governadors, procuradors, sacerdotesses i alcaldes a l'antiga Tarraco, en què els assistents podran conèixer més sobre els orígens del fòrum provincial de Tàrraco, estructura que ocupava gran part de l'actual Part Alta de Tarragona, així com de les persones que en van impulsar la construcció. L'espectacle, que es podrà veure dissabte i diumenge en tres sessions cada matí, es farà a la sala de la Tecleta del Pretori, on es conserven diversos pedestals d'estàtues i altars funeraris relacionats amb els personatges.

El tema central del festival d'enguany, la relació entre Roma i Grècia i la figura de l'emperador Adrià, estaran presents també en activitats com els monòlegs de recreació històrica, que ja van començar ahir i que permetran conèixer més de personatges com Demòcrit, Diògenes i Víbia Sabina Augusta, l'esposa d'Adrià.

A la nit al camp de Mart, Zona Zàlata i l'Aula de Teatre de la URV permetran fer un viatge als orígens del teatre grec. Les activitats també arriben a altres poblacions del Camp de Tarragona, com Falset, on Thaleia oferirà un concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: