Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inicia ‘Torredembarra és música’ amb la voluntat de reivindicar el seu patrimoni musical

La mostra, per motius aliens a l'organització, no comptarà amb les actuacions de Reversion i la Coral de Sant Jaume de Creixell

 Imatge de la cantant Paula Baumann, que va participar l'any passat al “Torredembarra és música” i que enguany col·laborarà amb el músic Xavi Xaumot Imatge de la cantant Paula Baumann, que va participar l'any passat al “Torredembarra és música” i que enguany col·laborarà amb el músic Xavi Xaumot MARINA MARTÍNEZ
Espectacles Marina Martínez
Divendres, 06 Octubre 2017 16:36

Arriba la tercera edició de 'Torredembarra és música', el 6 i 7 d'octubre, amb la voluntat de reivindicar el patrimoni musical del municipi. Aquest any, com a principals novetats, es destaca la incorporació de dos escenaris nous al carrer Antoni Roig i al carrer Rodes; i, a més s’ha ampliat el programa amb sis grups més alhora que abasteix també Tarragona: “El festival va agafant forces i això ens donarà ales”, ha explicat el regidor d’Educació i Turisme, Jordi Solé.

A banda, aprofitant la presentació del festival, Solé ha avançat que de cara a la propera edició “ja estem rumiant un canvi de format i de dates perquè s’esdevingui encara més exitós “.

Per tant, 'Torredembarra és música' acollirà, un any més, una gran diversitat d’estils amb la participació de 28 grups que interpretaran gèneres tant diferents com rock, metal, flamenc o cobla. Entre els artistes destacats, el públic assistent podrà gaudir del grup de rock Ade-más o Novena Senda; del punk metal de Fumetal; de les rumbes i boleros de Nostalgia; o de la cobla de Carmen Sayago. Com a grup convidat d’aquesta edició, des d’Alella, arribarà Blue Velvet, format per cinc noies de 15 a 17 anys amb el seu repertori de cançons modernes i algunes peces clàssiques. 

A última hora, però, per motius aliens a l'organització del festival, s'ha anunciat que no es podrà comptar amb les actuacions del grup de metal Reversion ni amb la Coral de Sant Jaume de Creixell. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: