Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre Cultural de Valls gaudirà del violinista Ara Malikian

La capital de l’Alt Camp també comptarà amb el popular humorista i presentador de ràdio, Justo Molinero

El violinista d'origen libanès actuarà el proper 24 de març, a les 21h El violinista d'origen libanès actuarà el proper 24 de març, a les 21h CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 11:26

La gira mundial del violinista Ara Malikian amb l’espectacle ‘The Incredible World Tour of Violin’ arriba al Centre Cultural de Valls el proper 24 de març, a les 21h. Es tracta de l’únic concert a les comarques de Tarragona on els espectadors podran gaudir d’un meravellós viatge de 20 mesos al voltant del món, que va començar amb la publicació del seu disc a l’octubre de 2016 i que en directa interpreta el violinista acompanyat d’una potent banda.

Per la seva part, el popular humorista i presentador de ràdio, Justo Molinero, presentarà el seu espectacle ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’ el proper diumenge, 18 de març, a les 18h, també al centre Cultural. Després de 35 anys darrere del micròfon i amb l’èxit obtingut amb els espectacles anteriors ‘Ahora me toca a mi’ i ‘Novios con solera’, Molinero torna a Valls amb un muntatge delirant en clau d’humor on el protagonista reuneix Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio. L’obra, que compta amb Jonathan Santiago com a convidat, també parla de Caïm i Abel i de com Caïm mata Abel. La trama suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma –el fruit prohibit- i després tot va anar malament i es va torçar.

Entrades

Les entrades per ambdós espectacles es posaran a la venda a partir del proper dilluns, 18 de desembre, a través d’internet. Les entrades pel concert d’Ara Malikian oscil·laran entre els 42 i 40 euros, en funció de les zones. Els tickets per l’actuació de Justo Molinero tindran un cost d’entre 30 i 25 euros.

Posteriorment, a partir del 5 de febrer, les entrades es podran adquirir també als canals habituals com són les taquilles del Teatre Principal, al web i al telèfon 902 044 226.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: