Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concert 'Prop del Mar!' d'homenatge a Guimerà i Papasseit arriba a Barcelona, Reus i el Vendrell

El concert tindrà com a escenaris el Palau de la Música Catalana (24 d’abril), el Teatre Fortuny (26 d’abril) i el Teatre Àngel Guimerà (27 d'abril)

Presentació del concert 'Prop del Mar!' d’homenatge a Guimerà i Papasseit, aquest dimarts, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell Presentació del concert 'Prop del Mar!' d’homenatge a Guimerà i Papasseit, aquest dimarts, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2024 07:46

El concert 'Prop del Mar!', d’homenatge a Guimerà i Papasseit, farà parada en tres únics escenaris: el Palau de la Música Catalana de Barcelona (24 d’abril), el Teatre Fortuny de Reus (26 d’abril) i el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (27 d'abril)

Es tracta d’una commemoració musical per reivindicar i gaudir del patrimoni musical i literari en el centenari de la mort d’Àngel Guimerà i Joan Salvat-Papasseit, dues figures cabdals de la literatura catalana agermanades pel mar en la seva vida i obra.

Aquest concert posarà en relleu la màgica i enriquidora simbiosi entre literatura i música, tot fent reviure l’obra que ens han llegat tant Guimerà com Salvat-Papasseit a través de la música d’Enric Morera, Eduard Toldrà, Francesc Pujol i Gerard López Boada. També es recupera una obra pràcticament inèdita de Joan Manén.

El concert, que serà presentat per Salvador Alsius, anirà a càrrec de l’Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus i el Cor Canta, sota la direcció de Néstor Bayona i amb Guillermo Pastrana, al violoncel; Serna Sáenz, soprano, i Roger Padullés, tenor.

Les entrades

La venda d’entrades del concert estarà disponible divendres 12 d’abril, a partir de les 10 h, a https://temporada.koobin.cat/propdelmar

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: