Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona dóna per bons els nous espais de Santa Tecla

L’avinguda Vidal i Barraquer i al Mercat Central mantenen l’essència festiva, segons l'Ajuntament

Imatge de la Trobada de Mulassetes Imatge de la Trobada de Mulassetes CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Setembre 2017 17:28

La festa major de Santa Tecla va arribar ahir al final dels deu dies de festa amb el tradicional Correfoc que va omplir els carrers de la ciutat una nit més. El Mercat va acollir una nova edició de la plaça Friki que va omplir tots els seus passis –excepte el dia 15 que van ser suspesos per la pluja- i que va convertir els voltants del nou equipament en una pista de circ i rialles. Pel que fa a la música, el gran concert de Roba Estesa i Txarango va estrenar ubicació a l’avinguda Vidal i Barraquer esdevenint una rebuda massiva que va convocar prop de 12.000 persones. La regidora de Festes, Begoña Floria, s’ha mostrat satisfeta ja que “els nous espais que hem creat enguany amb l’objectiu de garantir la convivència però mantenint l’essència festiva han estat ben acollits i demostren que és una línia encertada que seguirem treballant els propers anys”.

La iniciativa del got reutilitzable que s’ha posat també en marxa enguany ha reduït en gran mesura els gots i envasos d’un sol ús i s’ha traduït en una disminució important de la presència de residus al carrer; especialment en els punts de festa que aplegaven molta gent com la Baixada de l’Àliga. Floria ha assegurat que “el got reutilitzable de les festes s’ha utilitzat majoritàriament i ha suposat una millora important en la neteja”. A més, ha afegit que “cal seguir treballant en aquesta línia per tenir unes festes també cíviques i responsables amb el manteniment i la neteja de l’espai públic”.

A banda, l’estrena de la cercavila ‘Fes-te la festa’ que va aplegar els gegants d’escoles i entitats, juntament amb tots aquells elaborats de manera artesana va tenir molt bona acollida i està encaminada a consolidar-se dins la seqüència ritual de santa Tecla.

#TeclaEnPositiu

La campanya #TeclaEnPositiu ha tingut una gran acceptació a les xarxes socials amb un total de 48.779 impressions a Twitter i un abast de 16.283 persones a Facebook i 330 interaccions positives. A Instagram ha tingut 13.889 impressions i 764 interaccions positives.

La pàgina de Facebook de Santa Tecla ha tingut un abast de 161.790 persones i 21.532 han interactuat amb publicacions durant aquests dies. L’app de Santa Tecla ha tingut 5.169 descàrregues –majoritàriament des d’Android-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: