Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tret de sortida a la Festa Major de la Immaculada de Cambrils

Els Premis Vila de Cambrils i l’encesa de l’enllumenat, els primers actes de la Festa Major d’Hivern que se celebraran del 26 al 17 de desembre

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Cultura, Lluís Abella, mostren el cartell de la festa major d'hivern L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Cultura, Lluís Abella, mostren el cartell de la festa major d'hivern CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Novembre 2017 11:42

La Festa Major de la Immaculada tanca el calendari festiu de Cambrils. Se celebrarà del 26 de novembre al 17 de desembre amb actes per a tots els públics. El programa inclou exposicions, tallers oberts, el mercat de Nadal i el mercadet benèfic per la Marató.

El lliurament de Premis Vila de Cambrils donarà el tret de sortida, juntament amb la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades al Premi de Fotografia. El dia 1, l’encesa de l’enllumenat de Nadal inclourà una cantada de nadales de les Corals Infantils del municipi i l’espectacle familiar ‘Gresca nadalenca’.

La diada de la Festa Major, el 8 de desembre, comptarà amb la processó de la Immaculada pels carrers del nucli antic i un concert de l’Orquestra Nova Saturno al Palau Municipal d’Esports. El diumenge 10 de desembre tindrà lloc la commemoració del Setge de 1640, per homenatjar els cambrilencs que van morir per defensar la vila. La Festa Major finalitzarà amb tallers oberts dels artistes locals que donaran a conèixer la seva obra.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: