Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gemma Carbó Ribugent serà la pregonera de la Festa Major de l'Espluga

La directora del Museu de la Vida Rural representa la reflexió sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat des del món rural, en un context post-riuada i de final de pandèmia

Imatge de la pregonera, Gemma Carbó Ribugent, amb el regidor de Cultura i Festes de l'Espluga de Francolí, Enric Mercadé Pàmies, amb el cartell de la Festa Major Imatge de la pregonera, Gemma Carbó Ribugent, amb el regidor de Cultura i Festes de l'Espluga de Francolí, Enric Mercadé Pàmies, amb el cartell de la Festa Major AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 02 Juliol 2021 00:09

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha escollit, com a pregonera de la Festa Major d’enguany, a la directora del Museu de la Vida Rural (MVR), Gemma Carbó Ribugent.

En el context actual, després de la riuada del Francolí del 2019 i de la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament ha volgut posar sobre la taula el repte que representa el canvi climàtic i ha escollit, en aquest marc, la directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó Ribugent com a pregonera per ser representant d’una institució de l’Espluga de Francolí que planteja reflexions, debat i accions a l'entorn del canvi climàtic i l’afronta a través de la cultura transformadora i el treball en xarxa amb el territori, donant forma, així, al lema de l’MVR: “Per saber on anem, cal saber d’on venim”.

Gemma Carbó Ribugent és gironina de naixement però espluguina d’adopció. És directora del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, des del 8 d’abril de 2018, i ha contribuït en que l’MVR esdevingui un centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural.

Carbó exposa que per ella ser pregonera “és un honor molt gran i un regal extraordinari per tot el que representa d'acollida i consideració [...]. Vaig arribar a l'Espluga un 8 d'abril de 2018, des d'aleshores he anat descobrint qui sou, la vostra història, el vostre paisatge, les vostres tradicions i a poc a poc els vostres somnis”.

El pregó de la Festa Major 2021 tindrà lloc a la plaça d’en Canós el dia 29 de juliol, un acte amb reserva prèvia i aforament limitat, serà gratuït i estarà obert a tots els públics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: